Forrige

(Kort bemærkning). Bent Bøgsted (DF):
Jeg vil starte med hr. Ole Vagn Christensen. Det glæder mig da, hvis Socialdemokratiet er ved at blive EU-skeptisk i det her spil, det er da kun en glæde, og det vil jeg da tage til efterretning.
     Med hensyn til menneskerettighederne: Jamen nu må vi se, hvad de kommer frem til ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, så må vi så afgøre det senere.
     Og til fru Pernille Falcon: Vi ulovliggør ikke aftaler. Vi siger jo også, at det stadig væk er tilladt at indgå overenskomster, det rører vi ikke ved, det er kun eksklusivaftalerne. Og jeg er imod eksklusivaftaler, uanset hvor de finder sted, men det er ikke altid, at jeg kan danne flertal alene.
     Til hr. Ole Sohn: Det er netop derfor, jeg siger »ved overenskomsternes udløb«. Så bliver det ikke indgreb i gældende overenskomster, men sker, når nye overenskomster skal forhandles, og det er derfor, jeg siger, at arbejdsmarkedets parter bliver taget med. Hvad regeringen så finder ud af som følge af embedsmandsudvalgets undersøgelser, det må vi så se, når den tid kommer.

Næste