Forrige

(Kort bemærkning). Anders Samuelsen (RV):
Mit mål er jo egentlig ikke at få hr. Lars Barfoed til at ændre opfattelse på det her område. Mit mål er at sikre, at der bliver logik i hr. Lars Barfoeds argumentation, så den samme argumentationsform kommer til at gælde på feriepengeområdet.
     Derfor bliver jeg nødt til at holde fast i, at det altså er et led i en aftale, som inkluderer nogle økonomiske fordele og nogle, der har givet, og nogle, der har taget, når man indgår en eksklusivaftale. Der er nemlig en fagforening, der får fordel af, at denne eksklusivaftale bliver indgået, og det har de sikkert - kunne man godt forestille sig - måttet betale for på et andet område, f.eks. i forbindelse med fastsættelse af løn, eller hvad det nu kan være.

Kl. 11.15

     På den betingelse har man fået lavet en eksklusivaftale, og nu kommer hr. Lars Barfoed så og forringer den aftale, hvis man stemmer for i sidste ende. Det har i allerhøjeste grad noget med økonomi at gøre. Så hvis der kan blive sagt ja her, så må der også kunne blive sagt ja i forhold til feriepengeproblematikken.

Næste