Forrige

(Kort bemærkning). Jesper Langballe (DF):
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Blekingegadebanden var det mest ekstreme og afskyelige, man overhovedet kan tænke sig. Men det er måske værd at overveje, hvorfor dette afskyelige ikke førte til en udleveringslov som den her omtalte. Det var måske, fordi det trods alle udskejelserne under den kolde krig ikke var et karakteristisk dansk problem.
     Jeg vil faktisk sige, at hvis de udleveringsbestemmelser havde været gældende dengang, ville jeg også på Blekingegadebandens retssikkerheds vegne have protesteret mod, at vi for disse afskyelige forbrydere skyld skulle opgive alt, hvad der er helligt for os i retsplejen, nemlig det, at man bliver tiltalt på sit eget sprog og efter en retstradition, som man kender.
     Så vil jeg stadig væk sige, at vi ved godt, at det er den muslimske terrorisme, det her drejer sig om. Vi ved det alle sammen. Og der må jeg altså sige, at når man vil udlevere danske statsborgere, samtidig med at man fortsætter med at give danske statsborgerskaber kritikløst og i flæng til potentielle terrorister, så har hr. Helge Adam Møller et forklaringsproblem. Hr. Helge Adam Møller forklarede mig i går, at han ikke ville være en karklud. Det har jeg aldrig anset hr. Helge Adam Møller for at være, men jeg synes, det er på tide at dokumentere det for alvor.

Næste