Forrige

(Kort bemærkning). Sandy Brinck (S):
Først til fru Line Barfod: Det er rigtigt, at vi nu rent faktisk siger, at der er forbrydelser, som intet mål helliger. Det er korrekt. Og det gør vi faktisk med åbne øjne.
     Fru Anne Baastrup siger rigtigt nok, at almindelige mennesker næppe får nogen problemer med det her, men at nogle indsamlende organisationer kunne. Der tror jeg, det er ret vigtigt, at SF og Enhedslisten også påtager sig det ansvar ikke at mane til større bekymring, end nødvendigt er. For disse organisationer skal altså ikke stå og være sikre på, at de ikke giver til en terrororganisation. Det drejer sig om, at man kun kan blive straffet, sådan som vi har fået det forklaret undervejs, hvis man ved, at man giver til en terrororganisation.
     Derfor synes jeg, at det kunne være rart, om SF og Enhedslisten også ville være med til at prøve at bidrage til, at folk ikke bliver unødvendigt bekymrede, fordi vi rent faktisk under udvalgsbehandlingen også har sørget for, at forsæt blev præciseret, men også i nogen grad løftet, så det ikke bare var: ske, hvad der vil, men at man rent faktisk skal vide, at nu giver man til en terrororganisation.

Næste