Forrige

(Kort bemærkning). Søren Søndergaard (EL):
Det er fuldstændig korrekt, at venstrefløjen ikke har fremlagt et alternativ til en terrordefinition, for vi har faktisk fremlagt hele to. Så fru Sandy Brinck kan selv vælge, hvilken et af dem hun vil argumentere imod. Men at sige, at vi ikke har fremlagt noget, er jo bare lodret forkert. Men jeg synes, at fru Sandy Brincks besvarelse af det her illustrerer hele problemet.
     Man stiller et helt konkret spørgsmål fra Folketingets talerstol, hvor folk har adgang, og hvor man kan se det i fjernsynet: Hvad er det for nogle handlinger, man skal undgå at begå for ikke at risikere at komme under denne her terrordefinition? Så siger fru Sandy Brinck: Jamen vi har haft en eksperthøring i Retsudvalget, og der blev det sagt; og i et lukket udvalgsmøde har vi også diskuteret det grundigt; og der står muligvis noget i betænkningen. Men fru Sandy Brinck glemmer at sige det herfra.
     Hele problemet er, at det er så uklart, at man ikke kan sige til folk lige præcis, hvad det handler om. Ingen, der har hørt denne debat, er blevet et eneste milligram klogere, andet end at de burde have deltaget i en eller anden eksperthøring. Så lad os få det helt konkret, så folk kan forstå det, vil jeg sige til fru Sandy Brinck.

Næste