Forrige

(Kort bemærkning). Søren Søndergaard (EL):
Altså dernede hvor jeg sad, lød det, som om fru Elisabeth Arnold sagde, at det, jeg sagde, var vedkommende, selv når jeg var fuld, men det må da være en misforståelse. (Munterhed). Det er jeg altså ikke nu, det vil jeg godt lige have lov at understrege.
     Men bortset fra det kan den indvending, som fru Elisabeth Arnold kommer med i forhold til den terrordefinition, jo præcis lige så godt bruges i forhold til den terrordefinition, som fru Elisabeth Arnold støtter. Og derfor er der ingen grund til at fortsætte den diskussion om definitionen, for den kan vi ikke rigtig blive enige om. Den er vi uenige om, og det skal understreges, at vi er uenige om den, og at den debat vil fortsætte.
     Det, vi bare har prøvet med de her korte bemærkninger, er at få afklaret, om fru Elisabeth Arnold vil anerkende, at den definition, vi har givet, ligger inden for rammerne af, hvad man kan give af definition, der kan accepteres. Det er det eneste, vi har bedt om at få bekræftet.
     Vi beder ikke fru Elisabeth Arnold om at synes, at den definition, vi er kommet med, er den bedste, eller at den er bedre end den, der ligger, vi beder bare om at få en klar melding om, at den selvfølgelig kan anerkendes som en definition.

Kl. 11.05

Næste