Forrige

Ole Sohn (SF):
Jeg må indrømme, at jeg er blevet en smule overrasket over den handlekraft, der er i regeringen i modsætning til i den forrige regering, som jo den ene gang efter den anden accepterede, at var der problemer og lignende, skulle oppositionen naturligvis have mulighed for at stille de relevante spørgsmål og tage den tid, det nu tager for at få en ordentlig lovbehandling.
     Men den nuværende regering er meget mere handlekraftig, så det er ikke nødvendigt, for der er jo flertal på forhånd. Så jeg skal vel nok gøre opmærksom på, at når man holder udvalgsmøder for at afgive betænkning i mødefri uger, hvor der er planlagt andre aktiviteter, så kan man muligvis ikke forvente, at Folketinget - i hvert fald ikke alle - har mulighed for at være til stede, fordi man planlægger andre gøremål.
     Men det er den nye stil, at det hele skal gå så hurtigt, så jeg skal blot gøre opmærksom på, at jeg anmoder om at få denne sag plus de to efterfølgende sager tilbage til Arbejdsmarkedsudvalget til en videre og fair behandling.

Næste