Modtaget via elektronisk post. Der tages forbehold for evt. fejl

Retsudvalget (2. samling)
(L 35 - bilag 76)
(Offentligt)

 

 

 

<DOCUMENT_START>

 

Vedlagt fremsendes ændringsforslag til forslag til lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven, lov om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet, våbenloven, udleveringsloven samt lov om udlevering af lovovertrædere til Finland, Island, Norge og Sverige (Gennemførelse af FN-konventionen til bekæmpelse af finansiering af terrorisme, gennemførelse af FN’s Sikkerhedsråds resolution nr. 1373 (2001) samt øvrige init r til bekæmpelse af terrorisme mv.) (L 35).

 

 

/

 

 

 

<DOCUMENT_START>

Ændringsforslag

til

Forslag til lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven, lov om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet, våbenloven, udleveringsloven samt lov om udlevering af lovovertrædere til Finland, Island, Norge og Sverige

(Gennemførelse af FN-konventionen til bekæmpelse af finansiering af terrorisme, gennemførelse af FN’s Sikkerhedsråds resolution nr. 1373 (2001) samt øvrige initiativer til bekæmpelse af terrorisme mv.) (L 35)

Af justitsministeren, tiltrådt af udvalget:

Til § 3

  1. Efter nr. 1 indsættes som nyt nummer 2:
  2. "

2. I § 22, stk. 2, nr. 1, ændres "§ 15, stk. 2 og 3, og" til: "§ 15, stk. 2, og".

Nr. 2 bliver herefter nr. 3.

  • Efter nr. 3 indsættes som nyt nummer:
  • "4. I § 101, stk. 1, nr. 1, litra b, ændres "§ 15, stk. 2 og 3" til: "§ 15, stk. 2".

     

    Bemærkninger

    Ændringerne er en konsekvens af lovforslagets § 3, nr. 1, hvorved § 15, stk. 3, i lov om konkurrence og forbrugerforhold på telemarkedet foreslås ophævet.