Forrige

(Kort bemærkning). Line Barfod (EL):
Hr. Jens Rohde kan stadig ikke komme med noget svar på:
Hvorfor er det, Venstre vil sende folk i krig? Hvad skal der til for, at Venstre og den danske regering mener, at nu har man nået målet med at sende mennesker i krig, målet med at slå tusinder af uskyldige ihjel?
     Når hr. Jens Rohde spørger, hvilke andre lande i verden der gentagne gange har overtrådt FN-resolutioner, så er Israel jo et nærliggende eksempel. I disse dage, hvor vi diskuterer Irak, fortsætter Israel med ekstra styrke med at trænge ind i de besatte områder, med at angribe uskyldige palæstinensere og er endda også begyndt at angribe de internationale fredsvagter. Forleden dag var der jo oven i købet en uskyldig amerikansk fredsvagt, der blev slået ihjel.

Kl. 11.10

     Hr. Jens Rohde mangler at svare på: Hvad er Venstres bud over for palæstinenserne, over for kurderne på, hvad der skal ske i forbindelse med en krig i Irak? Hvad skal der ske med de mange, der vil flygte fra krigen, og hvornår mener Venstre, at man har nået målet med krigen? Hvad er det, der skal til, før man har nået formålet?

Næste