Forrige

Line Barfod (EL):
Hr. Jens Rohde har nu i to timer snakket udenom. Vi har stadig ikke kunnet få noget svar på, hvad det er, Venstre og regeringen vil opnå med denne krig. Hvad skal der til, før Venstre og regeringen mener, man har nået målet?
     Jeg håber, hr. Jens Rohde nu vil gå herop og fortælle det, så befolkningen kan få at vide, hvad det er, man vil opnå med at gå i krig, og hvornår man vurderer, man har vundet krigen. Er det, når der er sket en afvæbning? Er det, når Saddam Hussein er afsat? Er det, når man har fået indsat en demokratisk regering eller en ny diktator? Eller er det, når man har fået en føderation?

Kl. 11.15

     Vi mangler også at få svar på: Hvad skal der ske med kurderne, og hvad skal der ske med palæstinenserne, ud over at man siger, at man har fået USA til på papiret at tilslutte sig en road map, som Israel overhovedet ikke tager alvorligt?
     Hvad skal der til, for at det her går ud over færrest muligt mennesker? Hvad vil man gøre? Hvad vil man gøre for de mange flygtninge, der bliver på grund af krigen? Det mangler vi stadig at få svar på fra hr. Jens Rohde.

Næste