Forrige

(Kort bemærkning). Troels Lund Poulsen (V):
For snart lang tid siden stillede jeg hr. Frank Jensen et meget klart spørgsmål. Jeg spurgte hr. Frank Jensen, hvad Socialdemokratiet forstår ved øjeblikkeligt samarbejde, som der står i resolution 1441. Er det 4½ måned, er det 5½ måned? Hvor lang tid er »øjeblikkeligt« for Socialdemokratiet?
     Derudover har hr. Frank Jensen forklaret her i dag, at Socialdemokratiet ikke har skiftet holdning, men at det er regeringspartierne, der har skiftet holdning. Jeg vil bare spørge hr. Frank Jensen, om hr. Frank Jensen ikke kan se den meget klare parallelitet til 1998. Jeg har tidligere spurgt hr. Frank Jensen, om den sag kørte gennem Sikkerhedsrådet, men tilfældet er jo, at det gjorde den ikke, fordi der var udsigt til, at den ville blive blokeret.
     Derudover vil jeg gerne sige til hr. Frank Jensen, at der jo ikke er noget mærkeligt i den holdning, som Sverige har på nuværende tidspunkt, for Sverige havde jo også for 5 år siden netop den samme holdning, som de giver udtryk for i dag. Dengang havde Socialdemokratiet en lidt anderledes holdning, så det er vel i bund og grund Socialdemokratiet, der markant har skiftet kurs.

Næste