Forrige

(Kort bemærkning). Villy Søvndal (SF):
Jeg synes, det er lidt interessant, så let det er at pille hr. Peter Skaarups fuldstændig usammenhængende argumentation fra hinanden.
     Hr. Peter Skaarup starter sit indlæg med, at der er mange lande, der vil deltage militært med at afvæbne Irak. Jeg nævner så de fem lande, jeg er bekendt med vil deltage, nemlig USA, England, Australien, Polen og Danmark. Jeg beder så hr. Peter Skaarup, hvis han har oplysninger, som jeg ikke sidder inde med, om at føje dem på.
     Hr. Peter Skaarup føjer jo ingen lande på sidste gang. Det gør han heller ikke næste gang, han kommer herop. Hvorfor gør han ikke det? Det er, fordi der ikke er flere.
     Den store internationale koalition, hr. Peter Skaarup taler om, består af fem lande, der vil sende soldater ind og dermed bryde det internationale aftalesæt, der har været gældende. Det vil jeg sådan set for klarhedens skyld bare bede hr. Peter Skaarup om at bekræfte.
     Må jeg godt sige til den sidste ting: Det er næsten for meget at høre på, at tilhører man ikke gruppen af fem lande, der er villige til at bryde det internationale aftalesæt, så støtter man Saddam Hussein. Herregud, hvor primitiv kan en argumentation blive?

Næste