Forrige

(Kort bemærkning). Jesper Langballe (DF):
Vi husker vist alle sammen, da den tidligere statsminister, hr. Poul Nyrup Rasmussen, efter den 11. september meget manende og fyndigt sagde til USA: Vi følger jer hele vejen!
     Det blev fulgt op af den ene uforbeholdne erklæring efter den anden. Man skal bemærke, at de daværende oppositionspartier, de nuværende regeringspartier og Dansk Folkeparti, forholdt sig fuldstændig loyalt til den dengang siddende regering. Der var ingen, der forsøgte på at slå indenrigspolitisk plat på en storpolitisk krisesituation.
     På baggrund af den kovending, vi har set, det meget sørgelige skifte at være vidne til, der er sket i Socialdemokratiet, vil jeg gerne spørge hr. Jens Rohde:
Bliver det ikke sværere og sværere for Venstre at forestille sig et fremtidigt forsvarsforlig med socialdemokratisk deltagelse? Har hr. Jens Rohde fantasi til at forestille sig det?
     Det har hr. Jens Rohde formentlig nok, men bliver det ikke sværere og sværere, når det fuldstændigt afgørende mangler? Altså hjemmeværnet skal væk, værnepligten skal væk og det helt afgørende: loyaliteten omkring den fælles sikkerhed.

Næste