Forrige

(Kort bemærkning). Peter Skaarup (DF):
Som jeg tidligere har sagt til SF's forskellige ordførere i denne sag, har Dansk Folkeparti ikke nogen viden om, hvor den irakiske hærchef er henne. Derfor ville det være fuldstændig forkert, hvis vi skulle være nogle, der krævede, at han blev udleveret fra et bestemt land eller lign. Så det har vi altså ikke nogen aktuelle planer om, vil jeg fortælle hr. Aage Frandsen.
     Jeg tror i øvrigt, at der i Folketinget hersker rimelig stor forvirring om, hvad der i øvrigt er foregået omkring den irakiske hærchef. Men en ting står i hvert fald fast, og det er, at SF bærer et medansvar for, at vi står i den suppedas med en irakisk hærchef og andre krigsforbrydere og terrorister, som Danmark har givet ophold til.
     SF har bakket op bag den udlændingepolitik, der har været så fuldstændig tåbelig og forskruet igennem årene, og dermed bærer SF med den støtte, man har givet til udlændingepolitikken igennem årene, også til det her med tålt ophold, hvor krigsforbrydere og terrorister har været inde i landet, et alvorligt ansvar for det.
     Derfor synes jeg, at når der tales om pinligheder fra SF's side, at det allermest pinlige er, at SF tidligere overhovedet fandt på at støtte en politik fra en socialdemokratisk regering, der har sikret krigsforbrydere og terrorister på dansk territorium.

Næste