Forrige

(Kort bemærkning). Villy Søvndal (SF):
Jeg vil først kvittere for hr. Helge Adam Møllers indlæg, som jeg synes i sine pointer er helt rigtigt. Det er helt nødvendigt at opregne Saddam Husseins synderegister. Jeg synes, det var glimrende dokumenteret, hvordan det har fundet sted.
     Jeg synes bare, at hr. Helge Adam Møller glemte én ting, nemlig at beskrive, at frem til 1990 var Saddam Hussein Vestens nære ven og allierede, glemte at berette om, at de ødelæggelsesmidler, vi slås imod, er overdraget - en del af dem endda personligt - at den nuværende amerikanske forsvarsminister, Rumsfeld, der var i Bagdad. De masseødelæggelsesvåben, der blev anvendt mod iranske soldater, var under amerikanske officerers tilstedeværelse, fordi de havde bedst forstand på de dér masseødelæggelsesvåben.
     Vil hr. Helge Adam Møller godt bekræfte, at sådan er forholdene? Det var en helt tæt allieret, da de store svinestreger blev begået. Det synes jeg sådan ville afklare det historiske forløb.
     Vil hr. Helge Adam Møller også godt svare på, hvordan det kan være, at når det er en så ondskabsfuld person, som gennemsyret af ondskab skærer ører, og hvad ved jeg, af, at Danmark i hele den lange periode sendte irakiske flygtninge tilbage til Saddam Hussein. Til så ondsindet en person var hr. Helge Adam Møller med til at sende folk tilbage, er det ikke noget, hr. Helge Adam Møller fortryder i dag?

Næste