Forrige

(Kort bemærkning). Helge Adam Møller (KF):
Det har fru Elisabeth Arnold helt ret i. Det var kluntet sagt, og det var heller ikke det, jeg mente. For selvfølgelig er problemet ikke løst, heller ikke om 4 måneder, når vi vedtager et lovforslag.
     Problemet var heller ikke løst, hvis vi havde vedtaget det for 8 år siden, men det var starten til en løsning. For i det øjeblik, vi får vedtaget det, så er vi jo også alle sammen enige om, at denne lov først og fremmest bruges også som led i en kæmpe kampagne, der fortæller de få, der bor i Danmark og for den sags skyld også i andre lande, hvor forbryderisk det her er, hvor oldnordisk det er, hvor lemlæstende og hvor ødelæggende det er.
     Det skal de have at vide i skoler og i daginstitutioner og alle andre steder. De skal have det at vide på deres eget sprog. Der skal sættes plakater op, og der skal være fjernsynskampagner. Men den kan vi jo ikke starte, før loven er på plads. Det var det, jeg mente, men så fik jeg sagt det lidt forkert. Men havde vi gjort det for 8 år siden, havde vi også fået en kampagne, som havde virket. Så problemet havde i hvert fald været mindre.
     Men jeg er helt enig med fru Elisabeth Arnold. Det var ikke stringent sagt. Det beklager jeg.

Næste