Forrige

(Kort bemærkning). Line Barfod (EL):
Når man lytter til fru Pia Kristensen, får man fornemmelsen af, at fru Pia Kristensen sidder med en viden, som ingen andre i dette land har, om, at der hver dag er små piger, der bliver omskåret i Danmark, og som om det ikke er strafbart at omskære dem i dag.
     Kan fru Pia Kristensen ikke bekræfte, at det er strafbart og altid har været strafbart i Danmark at omskære piger? At der ikke er nogen viden om, at der skulle være hverken flere hundrede eller flere tusinde piger i Danmark, der bliver omskåret. At det faktisk ikke har været muligt at finde nogen sager, hvor en øget lovgivning ville have gjort nogen forskel, for der har ikke været nogen anmeldelser, og at det derfor drejer sig om oplysning?
     Kan fru Pia Kristensen ikke også bekræfte, at der er iværksat et væsentligt oplysningsarbejde allerede for flere år siden, som også har haft stor effekt, for det er der nemlig lavet undersøgelser af?
     Så til sidst: Er det ikke korrekt, at Dansk Folkeparti sådan set ikke ellers mener, at man skal gribe ind over for forældres overgreb på børn, f.eks. at det ikke skal være strafbart at slå sine børn?

Kl. 14.10

Næste