Forrige

(Kort bemærkning). Pia Kristensen (DF):
Igen må jeg sige til fru Anne Baastrup, at straffen også gælder, når det drejer sig om små piger på under 7 dage.
     Jeg vil gerne spørge fru Anne Baastrup: Hvis vi nu i vores lovforslag ændrer teksten og skriver piger ind i stedet for kvinder, kan fru Anne Baastrup og SF så støtte lovforslaget? Er det det, der er det afgørende problem, er det det, der er hindringen for, at SF ikke vil støtte vores lovforslag?
     Med hensyn til hr. Jann Sjursen og særlov, så synes vi faktisk, at det er en god idé at få lavet det på en særlov. Vi synes, det er en god idé. Vi siger ikke, at det skal på en særlov, og at det er sjuskeriarbejde. Vi mener, det er en god idé, fordi vi får præciseret, hvad det er, det handler om, og vi kan få noget lovgivet stof, vi kan dele ud af. Det har vi været inde på i debatten.
     I Dansk Folkeparti synes vi, en særlov er god. Det synspunkt står vi ved. Til fru Elisabeth Arnold må jeg så sige, at igen har vi været inde på oplysningskampagnen. Det går vi også ind for i Dansk Folkeparti. Der skal jo ikke kun straf til. Der skal også oplysning, oplysning og atter oplysning. Men jeg kunne godt tænke mig at spørge fru Elisabeth Arnold nu, da der har været en oplysningskampagne i gang i 6 år. I 1997 nedsatte man nemlig en arbejdsgruppe, som skulle lave oplysningskampagner. Den har været i fuldt sving i 6 år. Hvad er der sket? Vi ser stadig væk, at der sker omskæringer her i landet, hvad har det hjulpet? Det spørger jeg fru Elisabeth Arnold om.

Næste