Forrige

(Kort bemærkning). Peter Skaarup (DF):
Blot lige for at komme med den bemærkning, jeg ikke kan lade være med: Er det normalt, at der skal gå 6 år, hvor man undersøger nogle ting, får nogle svar i hus, inden man handler?
     Det her problem er så omfattende og så alvorligt, som det også fremgår af bemærkningerne til Dansk Folkepartis forslag, og det viser sig, at rigtig mange lande har det her indført. Burde det så ikke være sådan, at man havde taget kontakt til de lande og sagt: I får ikke ulandsbistand, hvis
I fortsætter med de der fuldstændig middelalderlige metoder som stening af kvinder og omskæring af kvinder, vi laver nogle sanktioner over for jer, hvis I ikke retter ind i den retning? Der burde man have været langt mere aktiv fra den gamle regerings side, og jeg synes nok, det er noget sent, man nu kommer i tanker om, at det egentlig var et meget godt forslag, der blev fremsat dengang af bl.a. den nuværende justitsminister, hr. Jacob Haugaard, fru Pia Kjærsgaard og hr. Jan Køpke Christensen. Så jeg synes, man må have en meget dårlig smag i munden over, at der er gået lang tid, og at man åbenbart har skullet igennem mange undersøgelser, som jeg ikke kender resultaterne af, jeg kan ikke se, det var nødvendigt med nogen undersøgelser, det var ret klart, og det burde man have stemt for dengang.

Næste