Forrige

(Kort bemærkning). Pia Kristensen (DF):
Jeg er godt klar over, at det har været behandlet. Jeg tror endda, at det er ved fem-seks møder i Retsudvalget. Vi har fulgt med fra sidelinjen.
     I betænkningen af 27. marts er der en sammenfatning, hvoraf det fremgår af et notat, som indledningsvis indeholder en kort beskrivelse af indholdet af identitetskravet, at grundlovens § 41, stk. 2, efter Lovsekretariatets vurdering ikke er til hinder for, at Dansk Folkepartis ændringsforslag kan stilles, men at det udelukkende er en politisk beslutning. Vi kan så kun fra Dansk Folkepartis side beklage, at der er truffet den politiske beslutning, at man ikke vil stemme for vores ændringsforslag. Sagen er jo den, sagt til fru Anne Baastrup, at for hver eneste uge, for hver eneste måned, vi trækker det lovforslag, som er så vigtigt at få gennemført, risikerer vi altså, at nogle familier, især somaliske familier, vil benytte sig af lejligheden og tage pigerne ud af landet og få foretaget den omskæring. Vi ønsker at få et forslag gennemført så hurtigt som overhovedet muligt.

Kl. 14.20

     Men det er da altid rart at høre, at SF har ændret holdning til, at der skal laves nogle stramninger, for det var jo SF, der i 1996-97 stemte for det forslag, som vi har genfremsat.

Næste