Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 3: Forespørgsel til udenrigsministeren [om WTO].
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 4: Forespørgsel til statsministeren og forsvarsministeren [om Christiania].
Menupunkt 4) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 5: Forespørgsel til statsministeren og socialministeren [om løfter om velfærdsforbedringer sammenholdt med den kommunale budgetlægning].
Menupunkt 5) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 6: Forespørgsel til forsvarsministeren [om et nyt forsvarsforlig].
Menupunkt 6) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 7: Forespørgsel til statsministeren og udenrigsministeren [om betingelser for dansk deltagelse i fremtidige krige].
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 17: Forslag til lov om ændring af ophavsretsloven. (Revision af blankbåndsordningen, kopiering til privat brug m.v.).
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 6: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Ændring af reglerne om tilknytningskrav ved ægtefællesammenføring og styrket indsats mod ægteskaber, der indgås mod eget ønske). Af ...
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 19: Forslag til lov om sektorforskningsinstitutioner.
Menupunkt Afslutning af mødet