Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 9: Forespørgsel til udenrigsministeren [om WTO].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 10: Forespørgsel til beskæftigelsesministeren [om arbejdsløshedskassereglerne].
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 11: Forespørgsel til økonomi- og erhvervsministeren [om Dansk Internationalt Skibsregister].
Menupunkt 4) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 12: Forespørgsel til finansministeren [om studerendes økonomiske livsvilkår].
Menupunkt 5) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 13: Forespørgsel til kulturministeren [om bogens og bogbranchens situation].
Menupunkt 6) Forespørgsel nr. F 8: Forespørgsel til økonomi- og erhvervsministeren: »Hvad kan ministeren oplyse om redegørelsen til Folketinget om en større statslig andel af værdierne i forbindelse med udnyttelsen af olie- og ...
Menupunkt 7) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 7: Forslag til folketingsbeslutning om indgåelse af aftale mellem økonomi- og erhvervsministeren og bevillingshaverne i henhold til eneretsbevilling af 8. juli 1962 til ...
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 8: Forslag til lov om ændring af lov om CO2-kvoter for elproduktion. (Fastsættelse af CO2-kvote for 2004 og ændret anvendelse af afgiftsprovenu).
Menupunkt 10) Første behandling af lovforslag nr. L 9: Forslag til lov om ændring af lov om produktsikkerhed. (Lovens anvendelsesområde, styrkelse af markedskontrollen m.v.).
Menupunkt 11) Første behandling af lovforslag nr. L 7: Forslag til lov om investeringsforeninger og specialforeninger samt andre kollektive investeringsordninger m.v.
Menupunkt 12) Første behandling af lovforslag nr. L 11: Forslag til lov om ændring af lov om værdipapirhandel m.v., lov om finansiel virksomhed, med flere love. (Gennemførelse af direktiv om aftaler om finansiel sikkerhedsstillelse, ...
Menupunkt 13) Første behandling af lovforslag nr. L 12: Forslag til lov om ændring af søloven. (Oprettelse af Den Supplerende Fond for Olieskadeerstatning).
Menupunkt 14) Første behandling af lovforslag nr. L 13: Forslag til lov om ændring af lov om sikkerhed til søs, lov om skibes besætning, lov om dykkerarbejde og dykkermateriel m.v. og forskellige andre love samt om ophævelse af lov om ...
Menupunkt 15) Første behandling af lovforslag nr. L 10: Forslag til lov om ændring af lov om fremme af privat udlejningsbyggeri, ligningsloven, lov om beskatning af visse pensionskapitaler m.v. og lov om finansiel virksomhed. (Forenkling ...
Menupunkt 16) Første behandling af lovforslag nr. L 38: Forslag til lov om offentlige betalinger m.v
Menupunkt 17) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 9: Forslag til folketingsbeslutning om en ændring af artikel 10.2 i statutten for Det Europæiske System af Centralbanker og Den Europæiske Centralbank.
Menupunkt Afslutning af mødet