Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 14: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren [om abort].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 15: Forespørgsel til trafikministeren [om den regionale kollektive trafik].
Menupunkt 3) Forhandling om redegørelse nr. R 5: Fødevareministerens fødevarepolitisk redegørelse af 10. oktober 2003: Tryghed og frihed.
Menupunkt 4) Første behandling af lovforslag nr. L 26: Forslag til lov om ændring af lov om støtte til udvikling af landdistrikterne. (Ændring af støtteordningen for yngre jordbrugeres etablering).
Menupunkt 5) Første behandling af lovforslag nr. L 25: Forslag til lov om ændring af lov om administration af Det Europæiske Fællesskabs forordninger om markedsordninger for landbrugsvarer m.v. og fiskerilov. (Ændring af ...
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 20: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring. (Afvikling af det statslige tilskud til den særlige sygesikringsordning for søfarende).
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 21: Forslag til lov om ændring af lov om valg af danske repræsentanter til Europa-Parlamentet, lov om valg til Folketinget, lov om vederlag og pension m.v. for de danske repræsentanter i ...
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 22: Forslag til lov om ændring af værnepligtsloven. (Ændring af sessionens sammensætning).
Menupunkt Afslutning af mødet