Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om meddelelse af orlov til og indkaldelse af stedfortrædere for følgende folketingsmedlemmer:
Menupunkt 2) Indstilling fra Udvalget til Valgs Prøvelse.
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 16: Forespørgsel til statsministeren [om regeringens mediepolitik].
Menupunkt 4) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 17: Forespørgsel til beskæftigelsesministeren [om aktiveringstilbud].
Menupunkt 5) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 18: Forespørgsel til statsministeren [om Velfærdskommissionen].
Menupunkt 6) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 19: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren, socialministeren og undervisningsministeren [om alkoholkulturen].
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 10: Forslag til lov om ændring af lov om fremme af privat udlejningsbyggeri, ligningsloven, lov om beskatning af visse pensionskapitaler m.v. og lov om finansiel virksomhed. (Forenkling og ...
Menupunkt 8) Anden behandling af lovforslag nr. L 1: Forslag til finanslov for finansåret 2004.
Menupunkt 9) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 34: Forslag til folketingsbeslutning i henhold til grundlovens § 47 med hensyn til statsregnskabet for finansåret 2001.
Menupunkt 10) Forespørgsel nr. F 3: Forespørgsel til udenrigsministeren: »Hvad kan ministeren oplyse om resultatet af WTO-ministerkonferencen i Cancún den 10.-14. september 2003, og hvilke danske initiativer vil blive taget inden mødet i ...
Menupunkt 12) Forespørgsel nr. F 15: Forespørgsel til trafikministeren: »Hvad kan ministeren oplyse om udviklingen i den regionale kollektive trafik, herunder omfang, betjening, passagerantal og prisniveau?«
Menupunkt 13) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 2: Forslag til folketingsbeslutning om skattefradrag i forbindelse med pensionskassernes investeringer i nybyggeri af boligejendomme.
Menupunkt 14) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 6: Forslag til folketingsbeslutning om oprettelse af Center for Forskning i Alternativ Behandling og Brobygning mellem Etablerede og Alternative Behandlere.
Menupunkt Afslutning af mødet