Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 21: Forespørgsel til socialministeren [om svage ældre].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 22: Forespørgsel til socialministeren [om »Charter for samspil mellem det frivillige Danmark/Foreningsdanmark og det offentlige« på socialministerens område].
Menupunkt 3) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 34: Forslag til folketingsbeslutning i henhold til grundlovens § 47 med hensyn til statsregnskabet for finansåret 2001.
Menupunkt 4) Forespørgsel nr. F 6: Forespørgsel til forsvarsministeren: »Hvilke grundlæggende ændringer af dansk forsvar planlægger regeringen i forbindelse med forhandlinger om et nyt forsvarsforlig - med særligt henblik på værnepligten, ...
Menupunkt 5) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 37: Forslag til folketingsbeslutning om tiltrædelse af Euro-Middelhavs-aftalen om oprettelse af en associering mellem Det Europæiske Fællesskab og dets medlemsstater på den ene ...
Menupunkt 6) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 38: Forslag til folketingsbeslutning om tiltrædelse af Euro-Middelhavs-aftalen om oprettelse af en associering mellem Det Europæiske Fællesskab og dets medlemsstater på den ene ...
Menupunkt 7) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 24: Forslag til folketingsbeslutning om større åbenhed om EU-sager i Folketinget.
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 68: Forslag til lov om ændring af forskellige bestemmelser om medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer. (Afskedigelsesbeskyttelse).
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 67: Forslag til lov om ændring af lov om tjenestemænd, lov om tjenestemandspension og lov om tidsbegrænset ansættelse. (Løn ved nedrykning, tjenestefrihed, kongelig udnævnelse og ...
Menupunkt 10) Første behandling af lovforslag nr. L 53: Forslag til lov om ændring af ferieloven. (Udbetaling af uhævede feriepenge).
Menupunkt 11) Første behandling af lovforslag nr. L 54: Forslag til lov om ændring af lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats. (Koordinationsudvalgenes årlige redegørelse).
Menupunkt 12) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 15: Forslag til folketingsbeslutning om lige muligheder for frivilligt arbejde.
Menupunkt 13) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 12: Forslag til folketingsbeslutning om dagpengemodtageres og kontanthjælpsmodtageres ret til overenskomstmæssig løn under aktivering.
Menupunkt 14) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 13: Forslag til folketingsbeslutning om deltagelse i arbejdsmiljøforskningsprojekter.
Menupunkt 15) Første behandling af lovforslag nr. L 47: Forslag til lov om Banedanmark.
Menupunkt 16) Første behandling af lovforslag nr. L 46: Forslag til lov om ændring af lov om havne. (Sikring af havnefaciliteter m.v.).
Menupunkt Afslutning af mødet