Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel F 23: Forespørgsel til statsministeren og udenrigsministeren [om beslutningen om at gå med i krigen mod Irak].
Menupunkt 3) Forespørgsel nr. F 14: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren: »Hvilke initiativer vil ministeren iværksætte med henblik på at forebygge uønskede graviditeter og give abortsøgende en bedre rådgivning, så antallet af ...
Menupunkt 4) Første behandling af lovforslag nr. L 58: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring og lov om forebyggende sundhedsordninger for børn og unge. (Ophævelse af krav om kommunal sundhedsredegørelse).
Menupunkt 5) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 5: Forslag til folketingsbeslutning om en styrkelse af den lindrende (palliative) indsats for døende.
Menupunkt 6) Første behandling af lovforslag nr. L 57: Forslag til lov om ændring af lov om valg til Folketinget, lov om valg af danske repræsentanter til Europa-Parlamentet og lov om kommunale valg. (Regulering af kandidaters deltagelse i ...
Menupunkt Afslutning af mødet