Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 25: Forespørgsel til statsministeren og udenrigsministeren [om »krigen mod terror« og internationale konventioner].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 26: Forespørgsel til statsministeren og udenrigsministeren [om de internationale humanitære love og Guantánamobasen].
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 27: Forespørgsel til udenrigsministeren [om Tjetjenien].
Menupunkt 4) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 56: Forslag til folketingsbeslutning om fortsat dansk bidrag til den multinationale sikringsstyrke i Irak.
Menupunkt 5) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 57: Forslag til folketingsbeslutning om udvidelse af det danske bidrag til den internationale sikkerhedsstyrke ISAF i Afghanistan.
Menupunkt 6) Første behandling af lovforslag nr. L 72: Forslag til lov om ændring af integrationsloven. (Frivilliggørelse af integrationsrådene).
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 75: Forslag til lov om ændring af lov om dagpenge ved sygdom eller fødsel. (Egenbetaling for private arbejdsgivere).
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 76: Forslag til lov om ændring af ferieloven. (Renteafkast af FerieKonto).
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 77: Forslag til lov om ændring af lov om individuel boligstøtte. (Afrunding af indkomst, rente for boligstøttelån, regulering af beløbsgrænser samt ændring af kompensationsordningen). Af ...
Menupunkt 10) Første behandling af lovforslag nr. L 79: Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Supplerende pensionsydelse).
Menupunkt 11) Første behandling af lovforslag nr. L 78: Forslag til lov om ændring af lov om leje, lov om leje af almene boliger, lov om midlertidig regulering af boligforholdene med flere love. (Behandling af husordenssager ved ...
Menupunkt Afslutning af mødet