Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 28: Forespørgsel til kulturministeren [om fondes og virksomheders betydning for det danske kulturliv].
Menupunkt 3) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 4 [afstemning]: Forespørgsel til statsministeren og forsvarsministeren [om Christiania].
Menupunkt 4) Anden behandling af lovforslag nr. L 28: Forslag til lov om ændring af toldloven og af visse afgiftslove. (Ændringer som følge af 24-timers-reglens afskaffelse, øget sikkerhedskontrol m.v.).
Menupunkt 5) Anden behandling af lovforslag nr. L 29: Forslag til lov om ændring af skattekontrolloven. (Afskaffelse af kapitalforklaringen).
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 30: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Forhøjet befordringsfradrag til pendlere i udkantskommuner m.v.).
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 71: Forslag til lov om ændring af lov om erhvervsdrivende virksomheders aflæggelse af årsregnskab m.v. (årsregnskabsloven). (Tilpasning til forordningen om anvendelse af internationale ...
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 51: Forslag til lov om ændring af lov om andelsboligforeninger og andre boligfællesskaber. (Pant og udlæg i andelsboliger).
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 56: Forslag til lov om ændring af tinglysningsloven, retsplejeloven og konkursloven. (Pant og udlæg i andelsboliger m.v.).
Menupunkt Afslutning af mødet