Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Tredje behandling af lovforslag nr. L 28: Forslag til lov om ændring af toldloven og af visse afgiftslove. (Ændringer som følge af 24-timers-reglens afskaffelse, øget sikkerhedskontrol m.v.).
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 29: Forslag til lov om ændring af skattekontrolloven. (Afskaffelse af kapitalforklaringen).
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 30: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Forhøjet befordringsfradrag til pendlere i udkantskommuner m.v.).
Menupunkt 4) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 50: Forslag til folketingsbeslutning om Folketingets Ombudsmands beretning for året 2002.
Menupunkt 5) Anden behandling af lovforslag nr. L 17: Forslag til lov om ændring af ophavsretsloven. (Revision af blankbåndsordningen, kopiering til privat brug m.v.).
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 21: Forslag til lov om ændring af lov om valg af danske repræsentanter til Europa-Parlamentet, lov om valg til Folketinget, lov om vederlag og pension m.v. for de danske repræsentanter i ...
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 87: Forslag til lov om ændring af lov om indskud på etableringskonto, ligningsloven, virksomhedsskatteloven og dødsboskatteloven. (Udvidelse af etableringskontoordningen og forhøjelse af ...
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 86: Forslag til lov om ændring af lov om afgift af øl, vin og frugtvin m.m. samt emballageafgiftsloven. (Konkurrenceforbedring for visse grænsehandelsvarer).
Menupunkt 9) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 28: Forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af befordringsfradraget og etablering af et fleksibelt trafiktilskud.
Menupunkt 10) Første behandling af lovforslag nr. L 88: Forslag til lov om ændring af lov om Det Centrale Personregister. (Gennemførelse af aftale af 21. juni 1999 mellem Det Europæiske Fællesskab og dets medlemslande på den ene side og ...
Menupunkt 11) Første behandling af lovforslag nr. L 89: Forslag til lov om ændring af lov om patienters retsstilling. (Selvbestemmelse over biologisk materiale, der er afgivet i forbindelse med behandling).
Menupunkt 12) Første behandling af lovforslag nr. L 90: Forslag til lov om ændring af forskellige love på Indenrigs- og Sundhedsministeriets område. (Afskaffelse af hæftestraf samt ændring af uddannelseskrav i autorisationslove vedrørende ...
Menupunkt 13) Første behandling af lovforslag nr. L 92: Forslag til lov om ændring af lov om valg til menighedsråd og lov om menighedsråd. (Valgret og valgbarhed ved flytning mellem menighedsrådskredse i et pastorat og ...
Menupunkt 14) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 26: Forslag til folketingsbeslutning om adskillelse af kirke og stat.
Menupunkt Afslutning af mødet