Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 13 [afstemning]: Forespørgsel til kulturministeren [om bogens og bogbranchens situation].
Menupunkt 3) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 56: Forslag til folketingsbeslutning om fortsat dansk bidrag til den multinationale sikringsstyrke i Irak.
Menupunkt 4) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 57: Forslag til folketingsbeslutning om udvidelse af det danske bidrag til den internationale sikkerhedsstyrke ISAF i Afghanistan.
Menupunkt 5) Anden behandling af lovforslag nr. L 7: Forslag til lov om investeringsforeninger og specialforeninger samt andre kollektive investeringsordninger m.v.
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 9: Forslag til lov om ændring af lov om produktsikkerhed. (Lovens anvendelsesområde, styrkelse af markedskontrollen m.v.).
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 11: Forslag til lov om ændring af lov om værdipapirhandel m.v., lov om finansiel virksomhed med flere love. (Gennemførelse af direktiv om aftaler om finansiel sikkerhedsstillelse, ...
Menupunkt 8) Anden behandling af lovforslag nr. L 12: Forslag til lov om ændring af søloven. (Oprettelse af Den Supplerende Fond for Olieskadeerstatning).
Menupunkt 9) Anden behandling af lovforslag nr. L 13: Forslag til lov om ændring af lov om sikkerhed til søs, lov om skibes besætning, lov om dykkerarbejde og dykkermateriel m.v. og forskellige andre love samt om ophævelse af lov om måling ...
Menupunkt 10) Anden behandling af lovforslag nr. L 44: Forslag til lov om ændring af lov om krigsforsikring af skibe. (Definition af krigsskade samt skærpelse af tidsfrister i forbindelse med anmeldelse af erstatningskrav og ...
Menupunkt 11) Anden behandling af lovforslag nr. L 69: Forslag til lov om ændring af lov om hjemmeservice. (Ændring af den bidragsberettigede persongruppe m.v.).
Menupunkt 12) Anden behandling af lovforslag nr. L 41: Forslag til lov om ændring af repatrieringsloven. (Reintegrationsbistand, hjælp til etablering, sygeforsikring, transport af erhvervsudstyr m.v.).
Menupunkt 13) Anden behandling af lovforslag nr. L 42: Forslag til lov om indfødsrets meddelelse.
Menupunkt 14) Anden behandling af lovforslag nr. L 59: Forslag til lov om indgåelse af aftale mellem Kongeriget Danmark og Kongeriget Sverige om visse skattespørgsmål. (Grænsegængeraftale).
Menupunkt 15) Anden behandling af lovforslag nr. L 2: Forslag til lov om højeste, mellemste, forhøjet almindelig og almindelig førtidspension m.v.
Menupunkt 17) Forespørgsel nr. F 20: Forespørgsel til miljøministeren: »Hvad kan ministeren oplyse om evalueringer af Institut for Miljøvurderings arbejde og om mulighederne for at sikre, at Institut for Miljøvurdering lever op til sine ...
Menupunkt 18) Første behandling af lovforslag nr. L 81: Forslag til lov om ændring af lov om statens uddannelsesstøtte. (Tillæg til uddannelsessøgende i videregående uddannelser med varig funktionsnedsættelse).
Menupunkt 19) Første behandling af lovforslag nr. L 82: Forslag til lov om ændring af lov om folkehøjskoler, efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler (frie kostskoler), lov om produktionsskoler og lov om friskoler og private ...
Menupunkt 20) Første behandling af lovforslag nr. L 84: Forslag til lov om ændring af lov om Arbejdsgivernes Elevrefusion, lov om erhvervsuddannelser, lov om godtgørelse ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, lov om ...
Menupunkt Afslutning af mødet