Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om meddelelse af orlov til og indkaldelse af stedfortræder for folketingsmedlem Kamal Qureshi (SF).
Menupunkt 2) Indstilling fra Udvalget til Valgs Prøvelse.
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 31: Forespørgsel til trafikministeren [om EU-regler vedrørende udlicitering af mindre færgeruter].
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 7: Forslag til lov om investeringsforeninger og specialforeninger samt andre kollektive investeringsordninger m.v.
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 9: Forslag til lov om ændring af lov om produktsikkerhed. (Lovens anvendelsesområde, styrkelse af markedskontrollen m.v.).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 11: Forslag til lov om ændring af lov om værdipapirhandel m.v., lov om finansiel virksomhed med flere love. (Gennemførelse af direktiv om aftaler om finansiel sikkerhedsstillelse, ...
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 12: Forslag til lov om ændring af søloven. (Oprettelse af Den Supplerende Fond for Olieskadeerstatning).
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 13: Forslag til lov om ændring af lov om sikkerhed til søs, lov om skibes besætning, lov om dykkerarbejde og dykkermateriel m.v. og forskellige andre love samt om ophævelse af lov om ...
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 44: Forslag til lov om ændring af lov om krigsforsikring af skibe. (Definition af krigsskade samt skærpelse af tidsfrister i forbindelse med anmeldelse af erstatningskrav og ...
Menupunkt 10) Tredje behandling af lovforslag nr. L 59: Forslag til lov om indgåelse af aftale mellem Kongeriget Danmark og Kongeriget Sverige om visse skattespørgsmål. (Grænsegængeraftale).
Menupunkt 11) Tredje behandling af lovforslag nr. L 21: Forslag til lov om ændring af lov om valg af danske repræsentanter til Europa-Parlamentet, lov om valg til Folketinget, lov om vederlag og pension m.v. for de danske repræsentanter i ...
Menupunkt 12) Tredje behandling af lovforslag nr. L 2: Forslag til lov om højeste, mellemste, forhøjet almindelig og almindelig førtidspension m.v.
Menupunkt 13) Tredje behandling af lovforslag nr. L 3: Forslag til lov om ændring af lov om social pension og andre love. (Konsekvensændringer som følge af lov om højeste, mellemste, forhøjet almindelig og almindelig førtidspension m.v.).
Menupunkt 14) Tredje behandling af lovforslag nr. L 17: Forslag til lov om ændring af ophavsretsloven. (Revision af blankbåndsordningen, kopiering til privat brug m.v.).
Menupunkt 15) Anden behandling af lovforslag nr. L 49: Forslag til lov om ændring af lov om sikkerhed til søs og sømandsloven. (Forebyggelse af terrorhandlinger m.v. mod skibe og hjemmel til at gennemføre EU-regler om tilbageholdelse af ...
Menupunkt 16) Anden behandling af lovforslag nr. L 25: Forslag til lov om ændring af lov om administration af Det Europæiske Fællesskabs forordninger om markedsordninger for landbrugsvarer m.v. og fiskerilov. (Ændring af ...
Menupunkt 17) Anden behandling af lovforslag nr. L 26: Forslag til lov om ændring af lov om støtte til udvikling af landdistrikterne. (Ændring af støtteordningen for yngre jordbrugeres etablering).
Menupunkt 18) Forespørgsel nr. F 5: Forespørgsel til statsministeren og socialministeren: »Hvad kan regeringen oplyse om afstanden mellem løfterne om at forbedre velfærden og resultatet af budgetlægningen i kommuner og amter?«
Menupunkt 19) Første behandling af lovforslag nr. L 91: Forslag til lov om ændring af lov om ligsyn, obduktion og transplantation m.v. og børneloven. (Ændring af grænsen mellem spontan abort og dødfødsel og forenkling af reglerne om ...
Menupunkt 20) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 23: Forslag til folketingsbeslutning om en ny CO2-kvote-lov.
Menupunkt 21) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 32: Forslag til folketingsbeslutning om udbud af havvindmølleparker.
Menupunkt Afslutning af mødet