Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Anden behandling af lovforslag nr. L 27: Forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven, fusionsskatteloven og ligningsloven. (Indgangsværdier for afskrivningsberettigede aktiver samt kreditlempelse ved sambeskatning).
Menupunkt 3) Anden behandling af lovforslag nr. L 61: Forslag til lov om ændring af lov om en børnefamilieydelse. (Regulering efter forbrugerprisindeks).
Menupunkt 4) Anden behandling af lovforslag nr. L 63: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Fritagelse for skat af findeløn og dusører m.v.).
Menupunkt 5) Anden behandling af lovforslag nr. L 38: Forslag til lov om offentlige betalinger m.v.
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 67: Forslag til lov om ændring af lov om tjenestemænd, lov om tjenestemandspension og lov om tidsbegrænset ansættelse. (Løn ved nedrykning, tjenestefrihed, kongelig udnævnelse og ...
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 68: Forslag til lov om ændring af forskellige bestemmelser om medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer. (Afskedigelsesbeskyttelse).
Menupunkt 8) Anden behandling af lovforslag nr. L 39: Forslag til lov om ændring af lov om dagpenge ved sygdom eller fødsel. (Optjening af ferieydelse under barselorlov).
Menupunkt 9) Anden behandling af lovforslag nr. L 54: Forslag til lov om ændring af lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats. (Koordinationsudvalgenes årlige redegørelse).
Menupunkt 10) Anden behandling af lovforslag nr. L 24: Forslag til lov om ændring af lov om udlevering af lovovertrædere. (Gennemførelse af ændringsprotokollen af 15. maj 2003 til den europæiske konvention om bekæmpelse af terrorisme).
Menupunkt 11) Eneste behandling af beslutningsforslag nr. B 89: Indstilling om Folketingets samtykke i henhold til grundlovens § 57 (vedrørende Peter Brixtofte (UFG)).
Menupunkt 12) Anden behandling af lovforslag nr. L 15: Forslag til lov om miljømål m.v. for vandforekomster og internationale naturbeskyttelsesområder (miljømålsloven).
Menupunkt 14) Anden behandling af lovforslag nr. L 64: Forslag til lov om ændring af musikloven. (Frivillige amtsmusikudvalg).
Menupunkt 15) Anden behandling af lovforslag nr. L 65: Forslag til lov om ændring af museumsloven og lov om regionale faglige kulturmiljøråd. (Frivilliggørelse af museumsråd).
Menupunkt 16) Anden behandling af lovforslag nr. L 4: Forslag til lov om ændring af lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag og lov om en børnefamilieydelse. (Ændring af hjemstedsbetingelse til en opholdsbestemmelse og ...
Menupunkt 17) Anden behandling af lovforslag nr. L 18: Forslag til lov om ændring af lov om retssikkerhed og administration på det sociale område og andre love. (Præcisering af opholdskommune, mellemkommunal refusion ved ophold uden for ...
Menupunkt 18) Forespørgsel nr. F 21: Forespørgsel til socialministeren: »Vil socialministeren redegøre for, hvem regeringen definerer som svage ældre, samt hvilke initiativer regeringen vil tage for at hjælpe disse ældre?« Af Sandy Brinck ...
Menupunkt Afslutning af mødet