Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Tredje behandling af lovforslag nr. L 69: Forslag til lov om ændring af lov om hjemmeservice. (Ændring af den bidragsberettigede persongruppe m.v.).
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 67: Forslag til lov om ændring af lov om tjenestemænd, lov om tjenestemandspension og lov om tidsbegrænset ansættelse. (Løn ved nedrykning, tjenestefrihed, kongelig udnævnelse og ...
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 68: Forslag til lov om ændring af forskellige bestemmelser om medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer. (Afskedigelsesbeskyttelse).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 39: Forslag til lov om ændring af lov om dagpenge ved sygdom eller fødsel. (Optjening af ferieydelse under barselorlov).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 54: Forslag til lov om ændring af lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats. (Koordinationsudvalgenes årlige redegørelse).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 24: Forslag til lov om ændring af lov om udlevering af lovovertrædere. (Gennemførelse af ændringsprotokollen af 15. maj 2003 til den europæiske konvention om bekæmpelse af terrorisme).
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 25: Forslag til lov om ændring af lov om administration af Det Europæiske Fællesskabs forordninger om markedsordninger for landbrugsvarer m.v. og fiskerilov. (Ændring af ...
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 26: Forslag til lov om ændring af lov om støtte til udvikling af landdistrikterne. (Ændring af støtteordningen for yngre jordbrugeres etablering).
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 61: Forslag til lov om ændring af lov om en børnefamilieydelse. (Regulering efter forbrugerprisindeks).
Menupunkt 10) Tredje behandling af lovforslag nr. L 63: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Fritagelse for skat af findeløn og dusører m.v.).
Menupunkt 11) Tredje behandling af lovforslag nr. L 41: Forslag til lov om ændring af repatrieringsloven. (Reintegrationsbistand, hjælp til etablering, sygeforsikring, transport af erhvervsudstyr m.v.).
Menupunkt 12) Tredje behandling af lovforslag nr. L 42: Forslag til lov om indfødsrets meddelelse.
Menupunkt 13) Tredje behandling af lovforslag nr. L 15: Forslag til lov om miljømål m.v. for vandforekomster og internationale naturbeskyttelsesområder (miljømålsloven).
Menupunkt 14) Tredje behandling af lovforslag nr. L 16: Forslag til lov om ændring af lov om vandforsyning m.v., lov om miljøbeskyttelse, lov om forurenet jord og lov om planlægning. (Ændringer som følge af lov om miljømål m.v. for ...
Menupunkt 15) Tredje behandling af lovforslag nr. L 4 A: Forslag til lov om ændring af lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag og lov om en børnefamilieydelse. (Ændring af hjemstedsbestemmelsen til en opholdsbestemmelse).
Menupunkt 16) Tredje behandling af lovforslag nr. L 4 B: Forslag til lov om ændring af lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag. (Ændring af flerbørnstilskuddet).
Menupunkt 17) Tredje behandling af lovforslag nr. L 18: Forslag til lov om ændring af lov om retssikkerhed og administration på det sociale område og andre love. (Præcisering af opholdskommune, mellemkommunal refusion ved ophold uden for ...
Menupunkt 18) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 9: Forslag til folketingsbeslutning om en ændring af artikel 10.2 i statutten for Det Europæiske System af Centralbanker og Den Europæiske Centralbank.
Menupunkt 19) Anden behandling af lovforslag nr. L 8: Forslag til lov om ændring af lov om CO2-kvoter for elproduktion. (Fastsættelse af CO2-kvote for 2004 og ændret anvendelse af afgiftsprovenu).
Menupunkt 20) Anden behandling af lovforslag nr. L 50: Forslag til lov om ændring af lov om tilskud til elproduktion og lov om elforsyning. (Ophør af tilskud til nye industrielle kraft-varme-anlæg, forsyningssikkerhed).
Menupunkt 21) Anden behandling af lovforslag nr. L 70: Forslag til lov om ændring af lov om almene boliger samt støttede private andelsboliger m.v. (Maksimumsbeløb, grundkapital samt boliger til handicappede og demente).
Menupunkt 22) Anden behandling af lovforslag nr. L 73: Forslag til lov om byfornyelse og udvikling af byer.
Menupunkt 24) Anden behandling af lovforslag nr. L 6: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Ændring af reglerne om tilknytningskrav ved ægtefællesammenføring og styrket indsats mod ægteskaber, der indgås mod eget ønske).
Menupunkt 25) Anden behandling af lovforslag nr. L 72: Forslag til lov om ændring af integrationsloven. (Frivilliggørelse af integrationsrådene).
Menupunkt 26) Anden behandling af lovforslag nr. L 22: Forslag til lov om ændring af værnepligtsloven. (Ændring af sessionens sammensætning).
Menupunkt 27) Anden behandling af lovforslag nr. L 57: Forslag til lov om ændring af lov om valg til Folketinget, lov om valg af danske repræsentanter til Europa-Parlamentet og lov om kommunale valg. (Regulering af kandidaters deltagelse i ...
Menupunkt 28) Anden behandling af lovforslag nr. L 80: Forslag til lov om ændring af lov om beskatning til kommunerne af faste ejendomme. (Den amtskommunale grundskyldpromille for landbrugsejendomme og lignende ejendomme).
Menupunkt 29) Anden behandling af lovforslag nr. L 20: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring. (Afvikling af det statslige tilskud til den særlige sygesikringsordning for søfarende).
Menupunkt 30) Anden behandling af lovforslag nr. L 58: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring og lov om forebyggende sundhedsordninger for børn og unge. (Ophævelse af krav om kommunal sundhedsredegørelse).
Menupunkt 31) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 91: Forslag til folketingsbeslutning om ændring af forretningsorden for Folketinget.
Menupunkt 32) Forespørgsel nr. F 19: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren, socialministeren og undervisningsministeren: »Hvilke initiativer vil regeringen tage i forhold til den løse danske alkoholkultur og særligt i forhold ...
Menupunkt 33) Første behandling af lovforslag nr. L 95: Forslag til lov om forbud mod salg af tobak og alkohol til personer under 16 år.
Menupunkt 34) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 22: Forslag til folketingsbeslutning om domstolsprøvelse af enrumsanbringelse under afsoning og forbud mod enrumsanbringelse af unge under 18 år.
Menupunkt 35) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 30: Forslag til folketingsbeslutning om inkorporering af FN's børnekonvention i dansk ret.
Menupunkt 36) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 39: Forslag til folketingsbeslutning om meddeleret for offentligt ansatte.
Menupunkt 37) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 40: Forslag til folketingsbeslutning om fremme af offentligt ansattes deltagelse i den offentlige debat.
Menupunkt Afslutning af mødet