Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Tredje behandling af lovforslag nr. L 22: Forslag til lov om ændring af værnepligtsloven. (Ændring af sessionens sammensætning).
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 57: Forslag til lov om ændring af lov om valg til Folketinget, lov om valg af danske repræsentanter til Europa-Parlamentet og lov om kommunale valg. (Regulering af kandidaters deltagelse i ...
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 80: Forslag til lov om ændring af lov om beskatning til kommunerne af faste ejendomme. (Den amtskommunale grundskyldpromille for landbrugsejendomme og lignende ejendomme).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 20: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring. (Afvikling af det statslige tilskud til den særlige sygesikringsordning for søfarende).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 58: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring og lov om forebyggende sundhedsordninger for børn og unge. (Ophævelse af krav om kommunal sundhedsredegørelse).
Menupunkt 6) Fortsættelse af tredje behandling af lovforslag nr. L 42: Forslag til lov om indfødsrets meddelelse.
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 72: Forslag til lov om ændring af integrationsloven. (Frivilliggørelse af integrationsrådene).
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 64: Forslag til lov om ændring af musikloven. (Frivillige amtsmusikudvalg).
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 65: Forslag til lov om ændring af museumsloven og lov om regionale faglige kulturmiljøråd. (Frivilliggørelse af museumsråd).
Menupunkt 10) Tredje behandling af lovforslag nr. L 27: Forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven, fusionsskatteloven og ligningsloven. (Indgangsværdier for afskrivningsberettigede aktiver samt kreditlempelse ved sambeskatning).
Menupunkt 11) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 37: Forslag til folketingsbeslutning om tiltrædelse af Euro-Middelhavs-aftalen om oprettelse af en associering mellem Det Europæiske Fællesskab og dets medlemsstater på ...
Menupunkt 12) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 38: Forslag til folketingsbeslutning om tiltrædelse af Euro-Middelhavs-aftalen om oprettelse af en associering mellem Det Europæiske Fællesskab og dets medlemsstater på ...
Menupunkt 13) Anden behandling af lovforslag nr. L 48: Forslag til lov om ændring af lov om anvendelse af Danmarks undergrund. (Implementering af aftale af 29. september 2003 mellem økonomi- og erhvervsministeren og A.P. Møller - Mærsk A/S ...
Menupunkt 15) Anden behandling af lovforslag nr. L 86: Forslag til lov om ændring af lov om afgift af øl, vin og frugtvin m.m. samt emballageafgiftsloven. (Konkurrenceforbedring for visse grænsehandelsvarer).
Menupunkt 16) Anden behandling af lovforslag nr. L 46: Forslag til lov om ændring af lov om havne. (Sikring af havnefaciliteter m.v.).
Menupunkt 17) Anden behandling af lovforslag nr. L 47: Forslag til lov om Banedanmark.
Menupunkt 18) Anden behandling af lovforslag nr. L 85: Forslag til lov om distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter.
Menupunkt 19) Anden behandling af lovforslag nr. L 53: Forslag til lov om ændring af ferieloven. (Udbetaling af uhævede feriepenge).
Menupunkt 20) Anden behandling af lovforslag nr. L 76: Forslag til lov om ændring af ferieloven. (Renteafkast af Feriekonto).
Menupunkt 21) Anden behandling af lovforslag nr. L 75: Forslag til lov om ændring af lov om dagpenge ved sygdom eller fødsel. (Egenbetaling for private arbejdsgivere).
Menupunkt 22) Fortsættelse af anden behandling af lovforslag nr. L 6: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Ændring af reglerne om tilknytningskrav ved ægtefællesammenføring og styrket indsats mod ægteskaber, der indgås mod eget ...
Menupunkt 23) Anden behandling af lovforslag nr. L 31: Forslag til lov om ændring af lov om grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. (Ansættelsesaftaler for elever hos private leverandører af personlig og praktisk hjælp m.v.).
Menupunkt 24) Anden behandling af lovforslag nr. L 66: Forslag til lov om ændring af lov om støtte til folkeoplysende voksenundervisning, frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde og daghøjskoler samt om Folkeuniversitetet ...
Menupunkt 25) Anden behandling af lovforslag nr. L 81: Forslag til lov om ændring af lov om statens uddannelsesstøtte. (Tillæg til uddannelsessøgende i videregående uddannelser med varig funktionsnedsættelse).
Menupunkt 26) Anden behandling af lovforslag nr. L 82: Forslag til lov om ændring af lov om folkehøjskoler, efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler (frie kostskoler), lov om produktionsskoler og lov om friskoler og private ...
Menupunkt 27) Anden behandling af lovforslag nr. L 83: Forslag til lov om ændring af lov om støtte til folkeoplysende voksenundervisning, frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde og daghøjskoler samt om Folkeuniversitetet ...
Menupunkt 28) Anden behandling af lovforslag nr. L 84: Forslag til lov om ændring af lov om Arbejdsgivernes Elevrefusion, lov om erhvervsuddannelser, lov om godtgørelse ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, lov om ...
Menupunkt 29) Anden behandling af lovforslag nr. L 77: Forslag til lov om ændring af lov om individuel boligstøtte. (Afrunding af indkomst, rente for boligstøttelån, regulering af beløbsgrænser samt ændring af kompensationsordningen).
Menupunkt 30) Anden behandling af lovforslag nr. L 79: Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Supplerende pensionsydelse).
Menupunkt 31) Anden behandling af lovforslag nr. L 78: Forslag til lov om ændring af lov om leje, lov om leje af almene boliger, lov om midlertidig regulering af boligforholdene med flere love. (Behandling af husordenssager ved huslejenævn ...
Menupunkt 32) Første behandling af lovforslag nr. L 93: Forslag til lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse. (Ændring af regler om miljøgodkendelse m.v.).
Menupunkt 33) Første behandling af lovforslag nr. L 94: Forslag til lov om ændring af lov om kemiske stoffer og produkter. (Udbud af bestemte brændstofkvaliteter).
Menupunkt Afslutning af mødet