Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 35: Forespørgsel til miljøministeren [om fortsat dansk produktion af planter til skovrejsning].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 36: Forespørgsel til trafikministeren [om Ørestadsselskabet].
Menupunkt 3) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 22 [afstemning]: Forespørgsel til socialministeren [om »Charter for samspil mellem det frivillige Danmark/Foreningsdanmark og det offentlige« på socialministerens område].
Menupunkt 4) Forespørgsel nr. F 31: Forespørgsel til trafikministeren: »Hvad kan ministeren oplyse om udformningen af EU-regler vedrørende udlicitering eller udbud af små og mellemstore færgeruter?«
Menupunkt 5) Første behandling af lovforslag nr. L 109: Forslag til lov om jernbanevirksomhed m.v., lov om luftfart og ophævelse af lov om jernbanesikkerhed m.v. (Jernbanereform).
Menupunkt 6) Første behandling af lovforslag nr. L 114: Forslag til lov om ændring af lov om valg til Folketinget. (Udvidelse af kredsen af personer med dansk indfødsret, der under ophold i udlandet anses for at have fast bopæl i riget, og ...
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 123: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Præcisering af kommuners og amtskommuners forpligtelse til at levere tilbud på det sociale område).
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 124: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Pædagogiske læreplaner i dagtilbud til børn).
Menupunkt Afslutning af mødet