Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Anden behandling af lovforslag nr. L 88: Forslag til lov om ændring af lov om Det Centrale Personregister. (Gennemførelse af aftale af 21. juni 1999 mellem Det Europæiske Fællesskab og dets medlemslande på den ene side og Det ...
Menupunkt 2) Anden behandling af lovforslag nr. L 90: Forslag til lov om ændring af forskellige love på Indenrigs- og Sundhedsministeriets område. (Afskaffelse af hæftestraf samt ændring af uddannelseskrav i autorisationslove vedrørende ...
Menupunkt 3) Første behandling af lovforslag nr. L 117: Forslag til lov om ændring af lov om apoteksvirksomhed. (Smidiggørelse af regler om apotekerbevillinger og informationspligt for håndkøbslægemidler).
Menupunkt 4) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 54: Forslag til folketingsbeslutning om sygesikringstilskud til diætbehandling hos autoriserede kliniske diætister.
Menupunkt 5) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 92: Forslag til folketingsbeslutning om etablering af lokale/regionale afrusningsafdelinger.
Menupunkt 6) Første behandling af lovforslag nr. L 108: Forslag til lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse. (Bemyndigelse til implementering af støjdirektivet m.v.).
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 120: Forslag til lov om ændring af lov om kemiske stoffer og produkter og lov om dyreforsøg. (Markedsføringsforbud for kosmetiske midler, der er testet med dyreforsøg, forbud mod udførelse ...
Menupunkt 8) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 36: Forslag til folketingsbeslutning om udvidelse af pantordningen for flasker og dåser.
Menupunkt 10) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 67: Forslag til folketingsbeslutning om fordobling af pesticidafgiften.
Menupunkt Afslutning af mødet