Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene:
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene:
Menupunkt 2) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 81: Forslag til folketingsbeslutning om støtte til børn af forældre, der er under behandling for alvorlige psykiske lidelser eller misbrug af alkohol, narkotika eller lignende.
Menupunkt 3) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 94: Forslag til folketingsbeslutning om en fast øvre grænse for antallet af børn pr. voksen i puljeordninger.
Menupunkt 4) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 63: Forslag til folketingsbeslutning om en overgangsordning for Danmark ved EU's udvidelse mod øst.
Menupunkt 5) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 60: Forslag til folketingsbeslutning om begrænsning af faglige organisationers konfliktret over for virksomheder med overenskomst.
Menupunkt 6) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 61: Forslag til folketingsbeslutning om at sikre lønmodtagerne minimumsrettigheder på arbejdsmarkedet.
Menupunkt 7) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 62: Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af en tidskonto, der giver børnefamilierne mulighed for at nedsætte deres arbejdstid.
Menupunkt Afslutning af mødet