Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 38: Forespørgsel til beskæftigelsesministeren [om at stoppe væksten i arbejdsløsheden].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 39: Forespørgsel til statsministeren og udenrigsministeren [om EU's fremtid].
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 40: Forespørgsel til udenrigsministeren [om Europa-Kommissionens arbejdsprogram].
Menupunkt 4) Første behandling af lovforslag nr. L 111: Forslag til lov om ændring af pensionsbeskatningsloven, pensionsafkastbeskatningsloven og skattekontrolloven. (Opsparingsordning for professionelle sportsudøvere).
Menupunkt 5) Første behandling af lovforslag nr. L 132: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Fortsættelse og justering af 150 pct. fradrag for forskningsudgifter).
Menupunkt 6) Første behandling af lovforslag nr. L 133: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven. (Straffeprocessuelle tvangsindgreb over for børn under den kriminelle lavalder).
Menupunkt 7) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 22: Forslag til folketingsbeslutning om domstolsprøvelse af enrumsanbringelse under afsoning og forbud mod enrumsanbringelse af unge under 18 år.
Menupunkt 8) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 30: Forslag til folketingsbeslutning om inkorporering af FN's børnekonvention i dansk ret.
Menupunkt 9) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 39: Forslag til folketingsbeslutning om meddeleret for offentligt ansatte.
Menupunkt 11) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 58: Forslag til folketingsbeslutning om uddannelseskrav for offentligt ansatte, som udøver vagtvirksomhed.
Menupunkt Afslutning af mødet