Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 71: Forslag til lov om ændring af lov om erhvervsdrivende virksomheders aflæggelse af årsregnskab m.v. (årsregnskabsloven). (Tilpasning til forordningen om anvendelse af internationale ...
Menupunkt 3) Anden behandling af lovforslag nr. L 52: Forslag til lov om registrering af ledningsejere.
Menupunkt 4) Anden behandling af lovforslag nr. L 92: Forslag til lov om ændring af lov om valg til menighedsråd og lov om menighedsråd. (Valgret og valgbarhed ved flytning mellem menighedsrådskredse i et pastorat og menighedsrådsfortegnelse).
Menupunkt 5) Anden behandling af lovforslag nr. L 32: Forslag til lov om ændring af lov om almen voksenuddannelse og om voksenuddannelsescentre. (Mulighed for udvidelse af voksenuddannelsescentrenes uddannelsesudbud).
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 33: Forslag til lov om uddannelsen til studentereksamen (stx) (gymnasieloven).
Menupunkt 10) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 47: Forslag til folketingsbeslutning om et autorisationssystem for indvandrertolke.
Menupunkt 12) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 80: Forslag til folketingsbeslutning om gennemførelse af tiltag til forebyggelse af vold og voldtægt.
Menupunkt Afslutning af mødet