Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 29: Forespørgsel til skatteministeren [om skattefri personalegoder/naturalieydelser].
Menupunkt 2) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 30: Forespørgsel til skatteministeren [om beskatning af multinationale selskabers indtægter].
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 92: Forslag til lov om ændring af lov om valg til menighedsråd og lov om menighedsråd. (Valgret og valgbarhed ved flytning mellem menighedsrådskredse i et pastorat og ...
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 32: Forslag til lov om ændring af lov om almen voksenuddannelse og om voksenuddannelsescentre. (Mulighed for udvidelse af voksenuddannelsescentrenes uddannelsesudbud).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 33: Forslag til lov om uddannelsen til studentereksamen (stx) (gymnasieloven).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 34: Forslag til lov om uddannelserne til højere handelseksamen (hhx) og højere teknisk eksamen (htx).
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 35: Forslag til lov om uddannelsen til højere forberedelseseksamen (hf-loven).
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 36: Forslag til lov om ændring af forskellige love på Undervisningsministeriets område og om ophævelse af lov om de erhvervsgymnasiale uddannelser til højere handelseksamen og højere ...
Menupunkt 9) Forespørgsel nr. F 16: Forespørgsel til statsministeren: »Hvad agter regeringen at foretage sig for at efterleve regeringsgrundlagets ord om at tilrettelægge en mediepolitik, der bygger på informations- og ytringsfrihed, ...
Menupunkt 10) Forespørgsel nr. F 18: Forespørgsel til statsministeren: »Hvad agter regeringen at foretage sig for at sikre, at Velfærdskommissionen fremlægger flere alternative forslag til, hvordan velfærdssamfundet kan indrettes, således ...
Menupunkt 11) Første behandling af lovforslag nr. L 134: Forslag til lov om ændring af lov om årpenge for kronprins Frederik. (Ændring af ydelsens grundbeløb i anledning af kronprins Frederiks indgåelse af ægteskab).
Menupunkt 12) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 65: Forslag til folketingsbeslutning om genoprettelse af Fiil Sø og omgivelser.
Menupunkt 13) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 49: Forslag til folketingsbeslutning om forbud mod brug af stråforkorter.
Menupunkt 14) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 52: Forslag til folketingsbeslutning om et grønt regnskab for landbrugsbedrifter.
Menupunkt 15) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 78: Forslag til folketingsbeslutning om forbud mod pesticidrester i fødevarer.