Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Første behandling af lovforslag nr. L 137: Forslag til lov om meddelelse af dansk indfødsret til Mary Elizabeth Donaldson.
Menupunkt 2) Første behandling af lovforslag nr. L 138: Forslag til lov om ændring af indfødsretsloven. (Ændring af reglerne om erhvervelse af dansk indfødsret ved erklæring samt indførelse af ny bestemmelse om frakendelse af dansk ...
Menupunkt 3) Første behandling af lovforslag nr. L 139: Forslag til lov om ændring af tinglysningsloven og retsafgiftsloven. (Adgang til udtræk af masseoplysninger og samkøring af registre).
Menupunkt 4) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 64: Forslag til folketingsbeslutning om ophævelse af kriminallovens regel om anbringelse af grønlændere på ubestemt tid i lukket anstalt i Danmark.
Menupunkt 5) Første behandling af lovforslag nr. L 135 Forslag til lov om ændring af lov om ligestilling af kvinder og mænd. (Kompetencen til sagsanlæg overføres fra ministeren til Ligestillingsnævnets sekretariat).
Menupunkt 6) Første behandling af lovforslag nr. L 127: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Ændring i reglerne om udbud og frit valg og revision af reglerne om klageråd).
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 128: Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Opsat pension og justering af optjeningsregler).
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 129: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Pligt til at tilbyde handleplaner, etablering af døgntilbud til børn og unge og netværksstøtte til unge kriminelle m.v.).
Menupunkt Afslutning af mødet