Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Aktuel debat nr. AD 13. Aktuel debat med undervisningsministeren om det dramatiske fald i private virksomheders efteruddannelse af deres medarbejdere.
Menupunkt 2) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 42: Forespørgsel til kulturministeren [om regeringens kulturpolitik].
Menupunkt 4) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 102: Forslag til folketingsbeslutning om en behandlingsgaranti for psykisk syge børn og børn med behov for pædagogisk-psykologisk rådgivning.
Menupunkt 5) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 95: Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af ensartede regler for hygiejnestandarder på danske sygehuse.
Menupunkt 6) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 98: Forslag til folketingsbeslutning om stramning af familiesammenføringsreglerne med henblik på at undgå overgreb mod kvinder og børn.
Menupunkt 8) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 110: Forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af starthjælp for udvalgte grupper af flygtninge.
Menupunkt Afslutning af mødet