Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 37: Forespørgsel til miljøministeren og fødevareministeren [om en vandmiljøplan III].
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 87: Forslag til lov om ændring af lov om indskud på etableringskonto, ligningsloven, virksomhedsskatteloven og dødsboskatteloven. (Udvidelse af etableringskontoordningen og forhøjelse af ...
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 110: Forslag til lov om ændring af pvc-afgiftsloven, registreringsafgiftsloven og andre afgiftslove. (Forenkling af miljø- og punktafgifter og forlængelse af afgiftsfritagelserne for ...
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 91: Forslag til lov om ændring af lov om ligsyn, obduktion og transplantation m.v. og børneloven. (Ændring af grænsen mellem abort og dødfødsel og forenkling af reglerne om registrering af ...
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 94: Forslag til lov om ændring af lov om kemiske stoffer og produkter. (Udbud af bestemte brændstofkvaliteter).
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 23: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven og forskellige andre love. (Offentlighed i retsplejen).
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 99: Forslag til lov om ændring af straffeloven og retsplejeloven. (Ændring af strafferammer og bestemmelser om straffastsættelse m.v.).
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 158: Forslag til lov om ændring af våbenloven. (Transport af våben m.v. mellem tredjelande).
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 159: Forslag til lov om politiets virksomhed.
Menupunkt 10) Første behandling af lovforslag nr. L 102: Forslag til lov om ændring af lov om forældremyndighed og samvær. (Forbedring af barnets rettigheder).
Menupunkt 11) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 73: Forslag til folketingsbeslutning om borgeres ret til udbetaling af bod, hvis offentlige myndigheder bryder regler.
Menupunkt 12) Forespørgsel nr. F 37: Forespørgsel til miljøministeren og fødevareministeren: »Hvad kan ministrene oplyse om regeringens planer om en vandmiljøplan III?«
Menupunkt 13) Første behandling af lovforslag nr. L 145: Forslag til lov om skove.
Menupunkt 14) Første behandling af lovforslag nr. L 146: Forslag til lov om ændring af lov om naturbeskyttelse, lov om planlægning, lov om vandløb og museumsloven. (Internationale naturbeskyttelsesområder, offentlighedens adgang til ...
Menupunkt 15) Første behandling af lovforslag nr. L 147: Forslag til lov om miljøvurdering af planer og programmer.
Menupunkt 16) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 66: Forslag til folketingsbeslutning om afgift på landbrugsbedrifters kvælstoftab samt CO2-afgift på kunstgødning.
Menupunkt 17) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 83: Forslag til folketingsbeslutning om midlertidigt stop for svinefarme.
Menupunkt 18) Først behandling af beslutningsforslag nr. B 96: Forslag til folketingsbeslutning om sikring af boliger mod støj.
Menupunkt Afslutning af mødet