Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 36 [afstemning]: Forespørgsel til trafikministeren [om Ørestadsselskabet].
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 103: Forslag til lov om ændring af lov om Lønmodtagernes Dyrtidsfond, lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension, pensionsbeskatningsloven og pensionsafkastbeskatningsloven. (Ændrede ...
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 107: Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v., lov om arbejdsmiljø og lov om retssikkerhed og administration på det sociale område. (Overførelse af ...
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 104: Forslag til lov om ændring af lov om social service og ligningsloven. (Forbedringer af ledsageordningen, præcisering af kvindekrisecentrenes virksomhed, indførelse af hjemmel til at ...
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 123: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Præcisering af kommuners og amtskommuners forpligtelse til at levere tilbud på det sociale område).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 95: Forslag til lov om forbud mod salg af tobak og alkohol til personer under 16 år.
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 166: Forslag til lov om ændring af lov om folkekirkens økonomi. (Fællesfondens indtægter).
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 165: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring. (Ændring af medicintilskudsregler).
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 164: Forslag til lov om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere.
Menupunkt 10) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 118: Forslag til folketingsbeslutning om at give kommunerne bedre muligheder for at samarbejde om myndighedsopgaver.
Menupunkt 11) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 120: Forslag til folketingsbeslutning om tilbud om helbredsundersøgelse til flygtninge og indvandrere fra tredjeverdenslande.
Menupunkt Afslutning af mødet