Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 93: Forslag til lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse. (Ændring af regler om miljøgodkendelse m.v.).
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 23: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven og forskellige andre love. (Offentlighed i retsplejen).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 99: Forslag til lov om ændring af straffeloven og retsplejeloven. (Ændring af strafferammer og bestemmelser om straffastsættelse m.v.).
Menupunkt 5) Anden behandling af lovforslag nr. L 116: Forslag til lov om ændring af lov om en rejsegarantifond. (Sekretariatsbetjening og finansiering af et rejseankenævn, ændringer i garantiskalaerne, indførelse af et målrettet tilsyn og ...
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 125: Forslag til lov om ændring af lov om aktieselskaber, lov om anpartsselskaber, lov om den selvstændige offentlige virksomhed DSB og om DSB S-tog A/S og kildeskatteloven. (Mulighed for ...
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 105: Forslag til lov om ændring af lov om varmeforsyning. (Ophævelse af krav om tilslutningsredegørelse).
Menupunkt 8) Anden behandling af lovforslag nr. L 115: Forslag til lov om ændring af lov om etablering og benyttelse af en rørledning til transport af råolie og kondensat. (Ændring af reglerne om betaling af rørledningsafgift og ...
Menupunkt 9) Anden behandling af lovforslag nr. L 51: Forslag til lov om ændring af lov om andelsboligforeninger og andre boligfællesskaber. (Pant og udlæg i andelsboliger).
Menupunkt 11) Anden behandling af lovforslag nr. L 137: Forslag til lov om meddelelse af dansk indfødsret til Mary Elizabeth Donaldson.
Menupunkt 12) Første behandling af lovforslag nr. L 174: Forslag til lov om forbud mod slagtning og aflivning af drægtige produktionsdyr og heste i den sidste tiendedel af drægtighedsperioden.
Menupunkt 13) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 82: Forslag til folketingsbeslutning om forbedring af voldtægtsofres retsstilling før og under retssagen.
Menupunkt 14) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 88: Forslag til folketingsbeslutning om at gøre konfliktrådsordningen permanent og landsdækkende.
Menupunkt 15) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 117: Forslag til folketingsbeslutning om målsætning om en hurtig behandling af sager om kriminalitet begået af 15-17-årige.
Menupunkt 16) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 113: Forslag til folketingsbeslutning om en styrket indsats for produktion og eksport af dansk musik.
Menupunkt Afslutning af mødet