Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Tredje behandling af lovforslag nr. L 160: Forslag til lov om ændring af lov om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet, lov om radiofrekvenser og lov om etablering og fælles udnyttelse af master til ...
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 119: Forslag til lov om ændring af forskellige skattelove. (Rentebeskatningsdirektivet, rente/royaltydirektivet, koncerninterne lån, fraflytterbeskatning, omregning til helårsindkomst, ...
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 117: Forslag til lov om ændring af lov om apoteksvirksomhed. (Smidiggørelse af regler om apotekerbevillinger og informationspligt for håndkøbslægemidler).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 124: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Pædagogiske læreplaner i dagtilbud til børn).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 97: Forslag til lov om ændring af våbenloven. (Forbud mod at bære kniv m.v. samt skærpelse af straffen for ulovlig besiddelse af kniv m.v.).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 122: Forslag til lov om ændring af straffeloven og lov om fuldbyrdelse af straf m.v. (Tidlig prøveløsladelse af dømte).
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 40: Forslag til lov om ændring af lov om forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet m.v.
Menupunkt 8) Forespørgsel nr. F 33: Forespørgsel til fødevareministeren: »Hvad kan fødevareministeren oplyse om regeringens implementering af reformen af den fælles landbrugspolitik, og hvorledes vil ministeren sikre, at den bliver i ...
Menupunkt 9) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 100: Forslag til folketingsbeslutning om, at regeringen aktivt skal arbejde for et stop for EU-støtte til bomulds- og tobaksdyrkning.
Menupunkt 10) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 122: Forslag til folketingsbeslutning om at indføre et udviklingsprincip.
Menupunkt 13) Første behandling af lovforslag nr. L 173: Forslag til lov om ændring af fusionsskatteloven, ligningsloven, pensionsafkastbeskatningsloven og selskabsskatteloven. (Annullering af egne aktier).
Menupunkt 14) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 128: Forslag til folketingsbeslutning om børnefamiliers ret til omsorgsdage.
Menupunkt 15) Første behandling af lovforslag nr. L 172: Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsmiljø. (Godtgørelse og bevisbedømmelse ved mobning og chikane m.v.).
Menupunkt Afslutning af mødet