Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 48: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren [om ens levevilkår m.v. i alle egne af Danmark].
Menupunkt 2) Første behandling af lovforslag nr. L 185: Forslag til lov om ændring af lov om påligningen af indkomstskat til staten (ligningsloven) og lov om indkomstskat for personer m.v. (personskatteloven). (Fremrykning af lavere skat ...
Menupunkt 3) Første behandling af lovforslag nr. L 186: Forslag til lov om ændring af lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension. (Midlertidig suspension af bidraget til Særlig Pensionsopsparing).
Menupunkt 4) Forespørgsel nr. F 32: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren, justitsministeren og socialministeren: »Vil regeringen redegøre for sin politik med hensyn til at imødegå udviklingen i antallet af psykisk syge ...
Menupunkt 5) Første behandling af lovforslag nr. L 175: Forslag til lov om ændring af lov om euforiserende stoffer og straffuldbyrdelsesloven. (Skærpet indsats mod narko m.v.).
Menupunkt 6) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 86: Forslag til folketingsbeslutning på færdselssikkerhedsområdet om at fremme cyklismen ved at øge trafiksikkerhed og fremkommelighed for cyklister i trafikken.
Menupunkt 7) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 87: Forslag til folketingsbeslutning om bedre vejafmærkning og andre foranstaltninger med henblik på at fremme cyklisters fremkommelighed.
Menupunkt Afslutning af mødet