Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 49: Forespørgsel til finansministeren [om de forestående kommuneforhandlinger].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 50: Forespørgsel til trafikministeren [om takststigninger i den kollektive trafik].
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 51: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren og socialministeren [om hjælpemuligheder for familier med et handicappet barn].
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 188: Forslag til lov om ændring af lov om kunstig befrugtning i forbindelse med lægelig behandling, diagnostik og forskning m.v. (Konkret anvendelse af præimplantationsdiagnostik).
Menupunkt 5) Forespørgsel nr. F 23: Forespørgsel til statsministeren og udenrigsministeren: »Hvad kan ministrene oplyse om baggrunden og grundlaget for den danske regerings beslutning om at gå med i krigen mod Irak sammen med USA?«
Menupunkt 6) Forespørgsel nr. F 47: Forespørgsel til statsministeren: »Hvad kan statsministeren oplyse om menneskerettighedssituationen i Kina og om regeringens planer om at støtte en ophævelse af EU's våbenembargo mod landet?«
Menupunkt 7) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt Afslutning af mødet