Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Spørgsmål om meddelelse af orlov til og indkaldelse af stedfortræder for folketingsmedlem Sophie Hæstorp Andersen (S).
Menupunkt 3) Indstilling fra Udvalget til Valgs Prøvelse.
Menupunkt 4) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 47 [afstemning]: Forespørgsel til statsministeren [om Kina].
Menupunkt 5) Anden behandling af lovforslag nr. L 140: Forslag til lov om tillægsbevilling for finansåret 2003.
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 98: Forslag til lov om ændring af færdselsloven. (Klippekortsystem, skærpede sanktioner ved hastighedsovertrædelser m.v.).
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 139: Forslag til lov om ændring af tinglysningsloven og retsafgiftsloven. (Adgang til udtræk af masseoplysninger og samkøring af registre).
Menupunkt 8) Anden behandling af lovforslag nr. L 174: Forslag til lov om forbud mod slagtning og aflivning af drægtige produktionsdyr og heste i den sidste tiendedel af drægtighedsperioden.
Menupunkt 9) Anden behandling af lovforslag nr. L 19: Forslag til lov om sektorforskningsinstitutioner.
Menupunkt 11) Anden behandling af lovforslag nr. L 108: Forslag til lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse. (Bemyndigelse til implementering af støjdirektivet m.v.).
Menupunkt 12) Anden behandling af lovforslag nr. L 120: Forslag til lov om ændring af lov om kemiske stoffer og produkter og lov om dyreforsøg. (Markedsføringsforbud for kosmetiske midler, der er testet med dyreforsøg, forbud mod udførelse ...
Menupunkt 13) Anden behandling af lovforslag nr. L 149: Forslag til lov om medarbejderindflydelse i SE-selskaber.
Menupunkt 14) Anden behandling af lovforslag nr. L 153: Forslag til lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik og lov om dagpenge ved sygdom eller fødsel. (Hjælp til personer med visse former for opholdsret og opfølgning i ...
Menupunkt 16) Anden behandling af lovforslag nr. L 138: Forslag til lov om ændring af indfødsretsloven. (Ændring af reglerne om erhvervelse af dansk indfødsret ved erklæring samt indførelse af ny bestemmelse om frakendelse af dansk ...
Menupunkt 17) Anden behandling af lovforslag nr. L 155: Forslag til lov om ændring af lov om friskoler og private grundskoler m.v. (Styrkelse af forældrenes frie valg).
Menupunkt 18) Anden behandling af lovforslag nr. L 162: Forslag til lov om ændring af lov om den selvstændige offentlige virksomhed DSB og om DSB S-tog A/S. (Valg og sammensætning af bestyrelsen).
Menupunkt 19) Anden behandling af lovforslag nr. L 152: Forslag til lov om ændring af lov om Danmarks tiltrædelse af aftale om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.
Menupunkt 20) Forespørgsel nr. F 27: Forespørgsel til udenrigsministeren: »Hvad kan regeringen oplyse om situationen i Tjetjenien og om regeringens initiativer for at forsvare det tjetjenske folks fundamentale rettigheder?«
Menupunkt 21) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 135: Forslag til folketingsbeslutning om en handlingsplan for bekæmpelse af hiv/aids i udviklingslande.
Menupunkt 22) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 109: Forslag til folketingsbeslutning om nedsættelse af en udviklingskommission.
Menupunkt 23) Første behandling af lovforslag nr. L 183: Forslag til lov om næringsbrev til fødevarebutikker.
Menupunkt Afslutning af mødet