Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Aktuel debat nr. AD 17: Aktuel debat med økonomi- og erhvervsministeren om gennemsigtighed på pensionsområdet i forhold til administrationsomkostninger og andre omkostninger.
Menupunkt 2) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 3) Første behandling af lovforslag nr. L 196: Forslag til lov om ændring af lov om Centre for Videregående Uddannelse og andre selvejende institutioner for videregående uddannelser m.v. (Styrkelse og forenkling af CVU'erne).
Menupunkt 4) Første behandling af lovforslag nr. L 192: Forslag til lov om ændring af lov om kommunernes styrelse, lov om Hovedstadens Udviklingsråd og lov om Hovedstadens Sygehusfællesskab. (Bemyndigelse til fastsættelse af regler om ...
Menupunkt 5) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 126: Forslag til folketingsbeslutning om handlingsplan for flere røgfri miljøer.
Menupunkt 6) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 140: Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af valgfri voksentandpleje for ældre og for udsatte grupper i voksenbefolkningen.
Menupunkt 7) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 142: Forslag til folketingsbeslutning om at klarlægge mulighederne for nedsættelse af momsen på receptpligtige lægemidler.
Menupunkt 8) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 145: Forslag til folketingsbeslutning om akut medicinsk indsats.
Menupunkt Afslutning af mødet